Menu

Jij bezorgd goederen, wij bezorgen jouw een goede premie voor je rechtsbijstand verzekering.

Stap 1 van 2

Ik wil graag een offerte opvragen voor:

Zakelijke schadeverzekering
Personeel verzekeringen

Een rechtsbijstandverzekering voor bedrijven biedt bedrijven gemoedsrust en financiële bescherming door hen te helpen de kosten van juridische geschillen te beheren en toegang te bieden tot professioneel juridisch advies wanneer dat nodig is.

Een rechtsbijstandverzekering beschermt je bedrijf tegen de kosten van juridische geschillen en juridische bijstand. Deze verzekering is bedoeld om bedrijven te helpen bij het financieren van juridische kosten en het verkrijgen van professioneel juridisch advies in geval van geschillen, procedures of claims.

FAQs ofwel Veelgestelde vragen

Dekking van juridische kosten:

Een rechtsbijstandverzekering dekt doorgaans de kosten van juridische bijstand, zoals advocaatkosten, gerechtskosten, getuigenkosten en andere uitgaven die verband houden met een juridisch geschil.

Deze verzekering kan verschillende dekkingsgebieden omvatten, zoals arbeidsrechtelijke geschillen, contractuele geschillen, geschillen met leveranciers of klanten, geschillen met betrekking tot intellectuele eigendom, en andere zakelijke geschillen.

Naast het dekken van juridische kosten, biedt een rechtsbijstandverzekering bedrijven vaak ook toegang tot juridisch advies van deskundigen op verschillende gebieden, zoals arbeidsrecht, contractrecht, ondernemingsrecht en andere relevante rechtsgebiede

Sommige rechtsbijstandverzekeraars bieden ook preventieve diensten aan, zoals contractbeoordelingen, juridische audits en seminars over juridische onderwerpen, om bedrijven te helpen mogelijke geschillen te voorkomen.

In sommige landen kan het verplicht zijn voor bedrijven die goederen over de weg vervoeren om een goederentransportverzekering af te sluiten, of op zijn minst een minimale aansprakelijkheidsdekking te hebben om aan wettelijke vereisten te voldoen. Het afsluiten van een goederentransportverzekering voor wegtransport biedt bedrijven gemoedsrust en financiële bescherming in het geval van onvoorziene gebeurtenissen tijdens het transportproces.

WA-dekking
€ 233,00
incl. per maand.
incl. 21% assurantienbelasting
WA+beperkt casco
€ 233,00
incl. per maand.
incl. 21% assurantienbelasting
WA+Casco
€ 233,00
incl. per maand.
incl. 21% assurantienbelasting

Collectieve verzekeringen +

Over Logistiek belangen en B&R

Wat doen we nog meer

Contact