Menu

In een baanbrekende samenwerking hebben Stichting Logistiek Belangen, verzekeringsmaatschappij ASR en financiële dienstverlener B&R Financiële Diensten de handen ineengeslagen om een uniek collectief te vormen dat gericht is op het ondersteunen van logistieke bedrijven en transporteurs in Nederland. Dit nieuwe initiatief, dat wordt gefaciliteerd door B&R Financiële Diensten als tussenpersoon, belooft een scala aan voordelen en op maat gemaakte oplossingen te bieden aan de deelnemende partijen.

Het collectief heeft tot doel om logistieke bedrijven en transporteurs te voorzien van een breed scala aan diensten en voordelen die zijn afgestemd op hun specifieke behoeften en uitdagingen. Dit omvat onder meer verzekeringsoplossingen, financiële diensten, advies over risicobeheer en toegang tot een uitgebreid netwerk van professionals in de logistieke sector.

Een van de sleutelfiguren achter dit initiatief is Barry Wanschers, voorzitter van Stichting Logistiek Belangen. “Met dit collectief streven we ernaar om een gemeenschap te creëren waarin logistieke bedrijven en transporteurs kunnen profiteren van elkaars expertise en ondersteuning,” Wanschers uit. “Door samen te werken met ASR en B&R Financiële Diensten, kunnen we een breed scala aan hoogwaardige diensten aanbieden die de groei en veerkracht van de logistieke sector in Nederland bevorderen.”

ASR, een toonaangevende speler op het gebied van verzekeringen, zal speciale verzekeringsproducten ontwikkelen die zijn afgestemd op de unieke risico’s waarmee logistieke bedrijven en transporteurs worden geconfronteerd. “Wij geloven dat het essentieel is om maatwerkoplossingen te bieden die de specifieke behoeften van deze sector weerspiegelen,” zegt Fuat van ASR. “Door samen te werken met Stichting Logistiek Belangen en B&R Financiële Diensten kunnen we onze expertise combineren om oplossingen te leveren die waarde toevoegen aan onze klanten.”

B&R Financiële Diensten zal optreden als tussenpersoon en zal fungeren als de schakel tussen de deelnemende bedrijven en de dienstverleners. “Onze rol binnen het collectief is om ervoor te zorgen dat de behoeften van onze klanten worden begrepen en vervuld,” zegt Bas Voorwaldvan B&R Financiële Diensten. “Door nauw samen te werken met Stichting Logistiek Belangen en ASR, streven we ernaar om een naadloze ervaring te bieden aan alle deelnemende partijen.”

Met de lancering van dit nieuw collectief kunnen logistieke bedrijven en transporteurs in Nederland nu profiteren van een uniek collectief dat is ontworpen om hen te ondersteunen bij hun groei en ontwikkeling. Met de gezamenlijke expertise van Stichting Logistiek Belangen, ASR en B&R Financiële Diensten belooft dit initiatief de logistieke sector naar nieuwe hoogten te brengen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Collectieve verzekeringen +

Over Logistiek belangen en B&R

Wat doen we nog meer

Contact