Menu

Bespaar direct op onze collectieve verzekeringen.

Collectief verzekeren. Het kan allemaal net iets beter.

Stel je eens voor dat je een deel uitmaakt van een groep mensen die allemaal in de transportsector zitten, van koeriers tot vrachtwagenchauffeurs en logistieke bedrijven. Samen vormen jullie een soort superheldenteam, maar dan voor verzekeringen.

Dat is wat een verzekeringscollectief eigenlijk is. Het is alsof je een verzekering afsluit met je beste vrienden, behalve dat deze vrienden ook allemaal weten waar ze het over hebben als het gaat om het beschermen van je transportactiviteiten.

Je krijgt niet alleen een betere deal omdat jullie samen inkopen, maar jullie delen ook handige tips en tricks om slimmer met risico’s om te gaan. Kortom, het is alsof je je eigen team van verzekeringssuperhelden hebt om je rug te dekken terwijl je de weg op gaat!

Leuk dat je langskomt bij onze stichting. We zijn allemaal over duurzaamheid in de logistiek, en we willen jou ook meenemen in onze missie. Ons doel is simpel: we willen de logistieke wereld groener maken. We geloven dat we met slimme, milieuvriendelijke oplossingen de toekomst kunnen veranderen, en daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken. Bij ons draait alles om samenwerken en nieuwe ideeen bedenken. Of je nou bezig bent met transport, opslag, of iets anders in de logistiek, jouw input is super waardevol voor ons. Samen kunnen we een verschil maken en zorgen voor een betere toekomst voor iedereen.

Ons stichting werkt alleen met vrijwilligers, daarom zijn we alleen per mail bereikbaar.

Collectieve verzekeringen +

Over Logistiek belangen en B&R

Wat doen we nog meer

Contact